Politica confidentialitate

DATELE PERSONALE
Pe site-ul www.CiorapiMedicinali.com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea MUSTMED EURO  SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre MUSTMED EURO  SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC MUSTMED EURO  SRL, proprietarul magazinului CiorapiMedicinali.com, este inregistrat ca Operator de Date cu Caracter Personal de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu caracter personal, sub numarul .....................

SECURITATEA INFORMATIILOR
MUSTMED EURO  SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC MUSTMED EURO  SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.CiorapiMedicinali.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea MUSTMED EURO  SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC MUSTMED EURO  SRL granteaza originalitatea produselor livrate.odusele (atunci cand este cazul) produsele  sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. 

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta MUSTMED EURO  SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Site-ul www.CiorapiMedicinali.com si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
Societatea MUSTMED EURO  SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

SC MUSTMED EURO  SRL nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site.  SC MUSTMED EURO SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.